Sådan finder du din ringstørrelse

Når du skal købe en ring hos Precious Nuts kommer du til et punkt hvor du skal vælge hvilken størrelse din ring skal have.

Uanset hvilken finger du ønsker at bære din nye ring på må den hverken sidde for løs eller for stram – den skal helst passe perfekt til din finger hvis den skal være behagelig at have på.

Måden man finder frem til ringstørrelse på rundt omkring i verden kan være meget forskellige, nogle bruger bogstaver og andre bruger måleenheder som tommer m.m. men her i Danmark og dele af Europa måler vi ringstørrelsen på den logiske måde som er din fingers omkreds i millimeter, altså er din finger 56 millimeter i omkreds, skal du have en ring i størrelse 56.
Her hos Precious Nuts skal vi ikke bestemme hvordan du måler din ringstørrelse men anbefaler at uanset hvilken metode du vælger at bruge til at måle med, måler minimum to gange og gerne med to forskellige målemetoder for at være sikker på resultatet som gerne skulle vise de samme tal.

Der findes et utal af metoder på nettet som beskriver meget præcist hvordan man selv kan måle sin ringstørrelse, men skal vi anbefale en frem for en anden så er et digitalt skydelære og en af dine gamle ringe som passer dig en god og sikker måde at finde sin størrelse på ved at måle ringens indre diameter og gange med 3,14

( Ex. 17,20 mm x 3,14 = 54 mm. )

Vi vil skrive vores ringstørrelser samt deres indre diameter nederst her på siden.

Har du ikke et digitalt skydelære kan du også bruge en lineal bare husk at få de ½ og ¼ millimeter med når du måler den indre diameter.

 

Vigtig detalje

Når du måler dine fingre er det vigtigt at du føler at dine fingre har en normal temperatur da for varme fingre kan virke mere hævet og tykke mens kolde fingre kan virke mindre og tynde.

Bredden på ringen er også vigtigt.

De mål vi oplyser her, er for en ringeskinne op til en bredde på 3 mm. Fylder ringskinnen mere på fingeren end det f.eks. 5 – 10 mm bred, så skal du med stor sandsynlighed gå op en størrelse eller to.

 

Vores ringstørrelser har følgende mål:

SingleNut Ring

Str. 50,0 = Dia 15,92 mm.

Str. 53,0 = Dia 17,10 mm.

Str. 54,0 = Dia 17,40 mm.

Str. 56,0 = Dia 17,80 mm.

Str. 58,0 = Dia 18,40 mm.

FullNut Ring

Str. 52,0 = Dia 16,50 mm.

Str. 53,0 = Dia 17,10 mm.

Str. 55,0 = Dia 17,50 mm.

Str. 56,0 = Dia 17,80 mm.

Str. 58,0 = Dia 18,60 mm.